Michelin vinterdæk

Med Michelin vinterdæk på bilen træffer du et sikkert valg når vinteren står for døren. Med Michelin vinterdæk fremfor de billige mærker kører du sikkert vinteren i møde, og med et godt tilbud er prisforskellen ikke så stor.

Michelin vinterdæk

At Michelin vinterdæk er et godt valg kan ses herunder. Resultaterne er fra de seriøse vinterdæk tests fra tyske ADAC, foreningen for tyske bilejere.

2009 testen
I størrelsen 185/60 R14 T fik Michelin Alpin A3 karakteren 5 ud af 6 og betegnelse specielt anbefalelsesværdig.

2008 testen
I 2008 fik Michelin middelkarakter.

2007 testen
I størrelsen 205/55 R 16 H fik Michelin Primacy Alpin PA 3 topkarakter i testen.

Som Michelin selv siger det:
Hver biltype er noget for sig, og hver bilist stiller sine særlige krav, derfor tilbyder Michelin en komplet serie af vinterdæk. Dækkene er udviklet, så de tilpasser sig alle former for vinterveje og opfylder alle bilisters krav til sikkerhed, lang levetid og præstationer vinter efter vinter.

Michelins interne test viser at Michelin Alpin A3 gennemsnitlig holder en sæson eller 13.000 km længere end sine konkurrenter.
Dette hænger blandt andet sammen med at Michelin Alpin A3 er et såkaldt letrullende dæk, hvilket også resulterer i lavere brændstofforbrug, hvilket jo er godt for miljøet.

Husk at så snart temperaturen falder til under 7° celcius, så skal vinterdækkene monteres på bilen.
Husk også at loven siger mindst 1,6 mm mønster på dine vinterdæk, men vi anbefaler mindst 4 mm mønster hvis du vil sikkert gennem vinteren.